Betaling til fodbold
  -senest 1. maj og senest 1. september 2017

Pris pr. sæson: 1.000,00 kr. - betales halvårligt med 500 kr. 1. maj og 1. september.

Al træning foregår på Karlebo Stadion, Lerbakkevej i Karlebo, 2980 Kokkedal.

Kontakt fodboldtrænerne vedrørende spørgsmål til holdene.
Kontakt Kassereren vedrørende spørgsmål til betaling.

Karlebo IF har netop ansat Casper Thomsen som fodboldtræner for 1. holdet, der i efteråret 2015 spiller i serie 3.Karlebo IF har netop ansat Casper Thomsen som fodboldtræner for 1. holdet, der i efteråret 2015 spiller i serie 3.

Foto: Per Frost Henriksen

“Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i de sidste 3-4 år har forsøgt at få fat i Casper Thomsen som træner og vi er derfor meget glade for det endelig er lykkes for os, at lande en god aftale for begge parter. Alle spillerne i den nuværende trup har givet tilsagn om at forsætte i Karlebotrøjen efter sommerferien og målet er derfor være at vi skal ligge i top 4, når efterårssæsonen slutter i November", siger Henrik Greiffenberg hovedformand i Karlebo IF, der ser frem til et langt og frugtbart samarbejde.

Casper Thomsen er en populær skikkelse i Karlebo, hvor han med sit højt anlagte tekniske spil ofte har imponeret både med- og modspillere, derudover har han spillet og sunget med blandt andet HOT SHOT. Han har spillet over 200 1. holdskampe i Nivå-Kokkedal FK, men har de sidste 10 år helliget sig musikken og seriefodbolden i Karlebo. Nu skifter han så en aktiv fodboldkarriere ud med trænergeringen.

Karlebo IF fodboldafdelingen

Karlebo IF vil fremme interessen for fodbold og vil herigennem udvikle
både de fodboldmæssige og sociale færdigheder hos klubbens medlemmer.

I alle henseender prioriterer klubben legen og glæden ved fodboldspillet højst.

Karlebo IF vil være fodboldklubben for alle, uanset spillemæssig standard.
I alle årgangene fra U6 og opefter vil klubben, så vidt muligt, deltage med
ét eller flere hold i SBUs turneringer.

Karlebo IF (KIF) skal være en fodboldklub hvor:

Breddefodbolden skal trives med en teknisk tilgang til træning og kamp.
Hver enkelt spillers fodboldmæssige og menneskelige evner udvikles og styrkes.
Kvalificerede trænere og ledere videreuddannes.

Medlemmernes sociale og fysiske rammer sikres.
Forældresamarbejdet udvikles og styrkes.
Vi er en kompetent og loyal samarbejdspartner.

FODBOLDAFDELINGENS OVERORDNEDE MÅL

Via lege, småspil, teknisk, taktisk, psykisk og fysisk træning at tilpasse den enkelte spillers muligheder og forudsætninger, tilrettelagt så det højner det fodboldmæssige niveau, samt den enkeltes trivsel og velvære i klubben, uanset niveau.

At fastholde piger og drenge, damer og herreseniorer, således de ikke forlader klubben til fordel for andre klubber.
Det er vigtigt, at ”vi” følelsen” skabes blandt spillerne.

At klubbens bedste seniorhold, spiller i den række niveauet rækker til.
Som minimum tilbyde ungdomsfodbold fra U6 til U12.
Fremme klublivet og skabe et socialt samvær til gavn for alle medlemmer.

For at ovennævnte mål kan realiseres, er det nødvendigt, at klubben til stadighed råder over
en velkvalificeret og veluddannet trænerstab, engageret forældre og motiveret spillere.

Det er fodboldafdelingens opgave at sørge for, at trænere og ledere er bekendt med de overordnede mål, samt sørge for, at der bliver arbejdet hen mod disse mål.

Karlebo d. 02. april 2014