Karlebo IF har netop ansat Casper Thomsen som fodboldtræner for 1. holdet, der i efteråret 2015 spiller i serie 3.Karlebo IF har netop ansat Casper Thomsen som fodboldtræner for 1. holdet, der i efteråret 2015 spiller i serie 3.

Foto: Per Frost Henriksen 
 “Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi i de sidste 3-4 år har forsøgt at få fat i Casper Thomsen som træner og vi er derfor meget glade for det endelig er lykkes for os, at lande en god aftale for begge parter. Alle spillerne i den nuværende trup har givet tilsagn om at forsætte i Karlebotrøjen efter sommerferien og målet er derfor være at vi skal ligge i top 4, når efterårssæsonen slutter i November", siger Henrik Greiffenberg hovedformand i Karlebo IF, der ser frem til et langt og frugtbart samarbejde.
 
Casper Thomsen er en populær skikkelse i Karlebo, hvor han med sit højt anlagte tekniske spil ofte har imponeret både med- og modspillere, derudover har han spillet og sunget med blandt andet HOT SHOT. Han har spillet over 200 1. holdskampe i Nivå-Kokkedal FK, men har de sidste 10 år helliget sig musikken og seriefodbolden i Karlebo. Nu skifter han så en aktiv fodboldkarriere ud med trænergeringen.

DGI | | | Cvr-nr. 29856133